AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2022 17:55
En vaskeægte dansk VM-fiasko

KLUMME: Det danske landshold er færdig ved VM i Qatar efter en horribel præstation mod Australien, og det har været en slutrunde lige til glemmebogen.


Det var simpelthen ikke godt nok.

Så simpelt kan man beskrive den danske VM-slutrunde i Qatar.

Onsdagens nederlag mod Australien betyder, at Kasper Hjulmands tropper er færdige efter blot tre kampe. Gruppespillet blev endestationen.

Uafgjort mod Tunesien, nederlag mod Frankrig og Australien. Tænk lige lidt over det.

Ét sølle point.

Resultatmæssigt var det jammerligt, og de spillemæssige præstationer var ikke et hak bedre.

Sammenlagt har et dansk herrelandshold ikke spillet dårligere i tre kampe på stribe i rigtig, rigtig lang tid.

Hvad er årsagerne så?

Mange spillere ude af form er blevet brugt som en forklaring, og den køber jeg. Danmark har rigtig mange spillere i truppen, der har fået alt for lidt spilletid i sæsonen for deres klubhold.

Manglen på en målscorer køber jeg også. Kasper Dolberg er langt fra sit bedste niveau, og Andreas Cornelius har haft en problematisk optakt til slutrunden. Det samme kan i endnu højere grad siges om Jonas Wind, mens Martin Braithwaite ikke er en notorisk målscorer.

Så er der forberedelserne. Det har været lige for alle hold, og Danmark har spillet rigtig mange landskampe de sidste par år med denne stamme, så den er til gengæld ikke købt som en forklaring.

Men de danske nøglespillere har slet ikke leveret, når det var nødvendigt. Mod Australien var blandt andre Christian Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg - to af de spillere, der spiller store roller hos topklubber i England

Nu står vi tilbage med et elendigt slutrunderesultat kombineret med en turnering, der aldrig rigtig har formået at give VM-feber.

Mest af alt vil VM i Qatar ikke blive husket for noget som helst godt set med danske briller..

Mest af alt er det en vaskeægte dansk VM-fiasko.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE