AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:04:2019 08:27
En udvej: Inter Milan vil hente Sanchez - på én betingelse

Manchester United-spilleren skal være beredt på at gå ned i løn, hvis han vil sikre et skifte til den italienske storklub.


Inter står klar til at sætte en stopper for Alexis Sanchez' mareridtsophold på Old Trafford, hvis chileneren er villig til at gå ned i løn.

Det skriver The Independent fredag.

Manchester United har i en periode planlagt efter at skille sig af med den forhenværende Arsenal-spiller,  men med hans store løn skulle kilder tæt på klubben have fortalt, at et salg var noget nær umuligt.

Særligt for Sanchez' form har været alt andet end prangende for The Red Devils.  Inter skulle dog være en af de adskillige europæiske storklubber, som er interesseret.

Det kræver som sagt en stor lønnedgang, og Sanchez-lejren skulle i øjeblikket vurdere, om det er værd at skifte alligevel eller ej.

Den italienske klub skulle derudover også have Antonio Valencia i kikkerten,  selvom Manchester United-kaptajnen foretrækker et skifte til MLS.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED