AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 17:18
En solid overraskelse: United-profil blandt klubbens hurtigste spillere

Bruno Fernandes har virkelig trænet på sin topfart i løbet af de seneste par måneder, lader det til.


Når man tænker på spillere med den højeste topfart i Manchester United, er Bruno Fernandes næppe en af de første spillere, man tænker på. Men portugiseren har faktisk vist at være en af de hurtigste spillere i klubben.

Det skriver Manchester Evening News i dag.

Spillerne hos De Røde Djævle har været gennem en maxtest, hvor deres topfart er blevet målt. Her blev Bruno Fernandes målt til 34,27 km/t.

Farten er blevet målt over en distance på 5,5 meter, hvor spillerne har fået tid til at nå deres maksimale hastighed.

Det bemærkelsesværdige ved Bruno Fernandes er imidlertid, at han siges at have øget sin topfart gennem de seneste måneder, hvor han kun har været i stand til at træne hjemme på grund af coronavirussen.

Ikke overraskende viste Daniel James sig som den hurtigste spiller i Manchester United-truppen med en topfart på 36,8 km/t.

Herefter fulgte Axel Tuanzebe, Jesse Lingard og U18-anføreren Teden Mengi. Og ikke langt derefter befandt Bruno Fernandes sig altså.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED