AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 20:57
En smule kontroversielt: Wolves-profil vil ikke sige nej til Real Madrid

Adama Traoré er bestemt ikke afvisende over for at skifte til Real Madrid, hvis muligheden byder sig, trods en opvækst i Barcelona.


Når man har spillet i Barcelona, er det ikke populært, hvis man senere tager til Real Madrid.

Det er dog nok en formildende omstændighed, hvis man kun har spillet fire førsteholdskampe som Adama Traoré har.

Den spanske kantspiller, der i de seneste måneder har været flyvende for Wolves, har pludselig tiltrukket sig interesse fra større klubber, og han fortæller nu til Cadena SER, at han ikke vil have et problem med at tage til Real Madrid, hvis den mulighed foreligger.  

- Jeg har ikke nogen vrede mod Barcelona, kun gode minder, men hvis Real Madrid ringer til mig, vil jeg tænke over det tilbud på samme måde, som hvis det kom fra Barcelona, fortæller den 23-årige hurtigløber.

Han forlod Barcelona i sommeren 2015 for at skifte til Aston Villa, hvorefter han også har været forbi Middlesbrough, inden han kom til Wolves for halvandet år siden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED