AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 11:16
En sidste hyldest til Sala: Et minuts stilhed før CL- og EL-kampe

UEFA har tirsdag bekræftet, at der vil blive afholdt et minuts stilhed for afdøde Emiliano Sala til denne uges Champions League- og Europa League-kampe.


Emiliano Sala bliver hyldet med et minuts stilhed til denne uges Champions League- og Europa League-kampe. Det har UEFA bekræftet tirsdag.

De 28-årige Cardiff-angriber led en alt for tidlig død, da han og piloten David Ibbotson styrtede i deres fly over Den Engelske Kanal den 21. januar.

Sidste uge blev Sala officielt erklæret død, da hans lig var blevet bjærget fra flyvraget.

- På vegne af alle i EUFA vil jeg gerne udtrykke mine dybeste kondolencer til familien og Emiliano Salas elskede for deres tab, har UEFA-præsident Aleksander Ceferin udtalt i forbindelse med, at giver den argentinske angriber en sidste hyldest under denne uges europæiske kampe. 

- Jeg er meget trist over, at hans liv blev taget på så grusom vis i så tidlig en alder, og jeg opfordrer alle tilhængere over hele kontinentet til at vise deres respekt og minde ham i de kommende dage. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED