For første gang siden 2011 tabte både Chelsea og Manchester United på hjemmebane den samme dag.

Premier League-runden blev skudt i gang med hjemmebanenederlag til både Chelsea og Manchester United.

Faktisk er det ikke sket siden Nytårsaften 2011, at de to engelske storklubber taber på eget græs på samme dag.

Det oplyser Opta.

Chelsea indkasserede dermed sæsonens første nederlag. Det skete på en scoring af brasilianske Gabriel Jesus i starten af anden halvleg mod Manchester City, der nu er kravlet forbi The Blues i tabellen.

Også Manchester United tabte 0-1. Hjemme mod Aston Villa blev Kortney Hause matchvinder med sin scoring to minutter før tid. Bruno Fernandes havde ellers muligheden for at udligne, men portugisen høvlede sit straffespark langt over mål.