Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2021 15:50
En rigtig Bielsa-spiller: Leeds har kig på Championship-bomber

Leeds er en af flere klubber, der har snøren ude efter Ben Brereton.


Arbejdsom, bevægelig, dynamisk, hurtig.

Det er nogle af de ting, der kendetegner en spiller efter Marcelo Bielsas hoved, og man kan godt sætte et hak ved alle de ting, når man taler om Ben Brereton.

Og derfor giver det da også mening, at Leeds ifølge Eurosport er interesseret i Blackburn-angriberen, som har kontraktudløb til sommer.

Den 22-årige angriber, der for nylig har etableret sig på det chilenske landshold, som Marcelo Bielsa tidligere har stået i spidsen for, har gang i en stor sæson i den næstbedste engelske række, hvor han har leveret 16 mål i 20 kampe.

Leeds er dog langt fra den eneste klub, der har fået øjnene op for Brereton. Også Sevilla har fulgt ham tæt, mens Premier League-klubber som Brighton og Southampton også siges at have scoutet ham.

Selvom han kan hentes på en fri transfer til sommer, er Leeds efter sigende allerede på udkig efter at hente ham i januar, da klubben har haft svært ved at score mål i denne sæson.

Kun 13 scoringer i 14 ligakampe er utilfredsstillende, og klubben er derfor også placeret i den tunge ende af tabellen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE