AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 18:14
En livsline: Özil kan fortsat få spilletid under Emery

Arsenal-træneren mener, at den tyske playmaker er kommet tættere på en plads på holdet i de seneste uger.


Mesut Özil har stadig en mulighed for at blive en del af Arsenals startellever, hvis han fortsætter med at imponere til træning.  Det forsikrer Unai Emery tyskeren om.

Hidtil har playmakeren blot fået spilletid i to kampe for The Gunners denne sæson, hvilket fik flere medier til at spekulere i, hvorvidt hans tid i Arsenal lakkede mod enden.

Men den manglende spilletid har snarere været et resultat af uheldige omstændigheder, mener Unai Emery.

- Året startet besværligt for ham. Han arbejdede hårdt i pre-season og fik spilletid, men så stoppede episoden, hvor han og Kolasinac blev overfaldet, ham, udtalte Emery til dagens pressemøde.

- Efterfølgende blev han syg i en uge og mistede en masse træning, som skulle have holdt ham i god form.

Den tabte form arbejder Mesut Özil angiveligt hårdt på at genvinde til træning i øjeblikket, og derfor udelukker Arsenal-træneren ikke et comeback til klubbens bedst betalte spiller inden længe.

- I de seneste to-tre uger har han forbedret sig sammen med os i træning, og det er godt. Jeg har ikke lukket døren for, at han får mulighed for at spille igen, lyder udmeldingen fra spanieren.

Der var ellers rygter om, at Arsenal forsøgte at udleje Mesut Özil i vintertransfervinduet, men i et eksklusivt interview med The Athletic udtalte tyskeren selv, at det under ingen omstændigheder ville komme på tale.

Özil har kontrakt med Arsenal frem til 2021, og han har ifølge egne udtalelser ingen intentioner om at skifte klub før tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED