Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 19:01
En langvarig løsning: Chelsea overvejer ombejlet fransk forsvarer

Chelsea har nu også meldt sig ind i kampen om Dayot Upamecano.


Defensiven var allerede et fokuspunkt hos Chelsea i sommerens transfervindue, hvor Ben Chilwell og Thiago Silva styrkede defensiven, men det betyder ikke, at bestyrelsen i London-klubben er tilfreds med situationen på lang sigt.

Tværtimod kigger The Blues efter en midterforsvarer, der kan fungere som en langvarig løsning, hvilket Thiago Silva med sine 36 år næppe kan betegnes som.

Og ifølge London Evening Standard har Chelsea kig på Dayot Upamecano som en mulig problemløser.

Den stærke franskmand er dog også på blokken hos både Manchester United og Bayern München, og sidstnævnte klub siges at være i førersædet til RB Leipzig-profilen på nuværende tidspunkt.

Han har en frikøbsklausul på omtrent 335 millioner kroner, og dermed bliver det næppe det, der holder nogle af de store klubber fra at købe Upamecano, som gennem flere sæsoner har udmærket sig i Bundesligaen.

Selvom Frank Lampard ikke har afvist, at Chelsea kan hente en spiller i dette transfervindue, er det dog nok mere sandsynligt, at Upamecano eller en anden langvarig løsning først bliver hentet til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED