Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 17:54
Én kamp = 1 milliard kroner: Derfor vil Liverpool & Co. ikke give op

Liverpool og Manchester United vil stadig kæmpe for nogle af deres forslag i 'Project Big Picture', skriver Daily Mail.


For en uge siden blev forslagene for 'Project Big Picture' afsløret af Daily Telegraph.

Det er Liverpools ejere, der er kommet med det store udkast, som kan revolutionere Premier League, og de fik opbakning af Manchester United.

Tidligere på ugen blev det dog bekræftet af Premier League, at man på nuværende tidspunkt ikke vil gå videre med deres forslag - men Liverpool og de andre klubber, som bakker op om deres forslag, vil ikke give op, og ifølge Daily Mail er der især ét punkt, som de håber på at få trumfet igennem.

Det gælder forslaget om, at Premier League-klubberne selv må sælge TV-rettighederne til udenlandske TV-station til otte kampe. 

Daily Mail har lavet udregninger for Liverpools potentielle indtægt, og i det bedste scenarie - med pay-per-view på £5 (ca. 40 kroner) - vil Liverpool kunne sælge rettighederne til én kamp for £125 millioner, der svarer til 1 milliard kroner.

Til sammenligning for sidste sæson, så fik Liverpool £61 millioner ud af de £1,1 milliarder, som Premier League-klubberne samlet set fik for salget af rettighederne til udenlandske TV-udbydere. 

Med salg af otte kampe vil Liverpool og de andre storklubber dermed kunne tjene flere milliarder kroner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED