Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 12:19
Én forstærkning er mulig: Denne position ønsker Solskjær styrket i januar

Ifølge Manchester Evening News er der en chance for, at Manchester United henter endnu en forsvarer i dette transfervindue.


Luke Shaw spiller for tiden sin måske bedste fodbold for Manchester United, og det fristende at tro, den engelske venstreback har oppet sig, fordi konkurrencen om startpladsen er spidset til efter signingen af Alex Telles.

Derfor skulle Ole Gunnar Solskjær også fortsat ønske sig en ny højreback, der kan give Aaron Wan-Bissaka et spark bagi. Ole Gunnar Solskjær ser i hvert fald højrebacken som den bedste position at forsøge at forstærke i dette transfervindue, skriver Manchester Evening News.

Wan-Bissaka har præsteret svingende gennem sine halvanden sæson på Old Trafford, men særligt offensivt står det klart for alle og enhver, at den 23-årige højreback fortsat har noget at arbejde på.

Det var måske derfor, Manchester United var oprigtigt interesseret i at signe Kieran Trippier fra Atletico Madrid. Den tidligere Tottenham-back er fremragende i den offensive del af spillet, men Trippier er blevet ramt af en lang karantæne for brud på bettingreglerne.

Derfor er Manchester United dog fortsat åbne for at rekruttere en højreback i dette transfervindue, hvis muligheden byder sig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED