Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 08:02
En fireårig kontrakt venter: Arsenal-profil skifter snart til Mourinhos Roma

Der er flere meldinger om, at Granit Xhaka snart fuldfører et skifte til Roma.


Granit Xhaka presser på for at fuldføre et skifte til Roma før EM-slutrundens start denne fredag. Det skriver RomaPress, hvis troværdighed, vi ikke kan sige alverden om, men historien bekræftes af Football Londons Arsenal-korrespondent Chris Wheatley.

Han skriver på sin Twitter-profil, at en transfer snart falder på plads, men vi ved endnu ikke, hvad The Gunners kan se frem til at tjene på salget af sin tidligere anfører.

Ifølge RomaPress bekræfter personer tæt på Roma samt Xhakas entourage, at schweizeren er tæt på at skrive under på en fireårig kontrakt med det italienske hovedstadshold. Midtbanespilleren skulle være en signing, som José Mourinho personligt har ønsket.

For nylig har der været meldinger om, at Xhaka skulle være træt af livet som Arsenal-spiller, og et snarligt skifte kunne da også godt indikere, at han er på udkig efter en ny udfordring.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED