AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2019 08:40
En fejl at ansætte Solskjær: United skal finde en ny identitet

Ifølge den tidligere Premier League-spiller Jermaine Jenas har Manchester United begået en fejl ved at ansætte Ole Gunnar Solskjær som permanent manager.


Ole Gunnar Solskjær blev i december ansat som midlertidig manager for Manchester United, og i slutningen af marts kunne han skrive under på en permanent kontrakt efter en række flotte resultater. 

Siden da har der været længere mellem de gode præstationer, og ifølge den tidligere Premier League-spiller Jermaine Jenas var det den forkerte beslutning at ansætte nordmanden: 

- Det var ikke det rette valg at ansætte ham. Det var en emotionel beslutning, men de skulle have truffet en langsigtet og logisk beslutning, udtaler Jenas til BBC.

Solskjær, der som bekendt har en lang fortid som spiller i Manchester United, har fået ros for at bringe nogle af de gamle dyder tilbage til Old Trafford, men det er ifølge Jenas ikke, hvad United har brug for: 

- En af de ting, de skal komme væk fra, er "the Manchester United way" og "det er ikke sådan, vi plejede at gøre". Hvad Sir Alex Ferguson opnåede var unikt, og United har haft svært ved at kopiere det, selvom de har haft nogle af verdens bedste managers. 

- Da Pep Guardiola kom til Manchester City spurgt han ikke, hvad Mancini og Pellegrini havde gjort for at vinde mesterskabet. Han kom ind og gjorde, hvad han ville. 

- Jürgen Klopp gjorde det samme i Liverpool, og det er, hvad United har brug for. De har ikke brug for en, der kan komme tæt på Ferguson. De har brug for at finde en ny identitet. 

- José Mourinho prøvede at gøre det, men den købte klubben ikke. Jeg tror ikke, de ved, hvad de laver. 

Med få uger tilbage af sæsonen er Manchester United ude af FA Cuppen og Champions League, mens de ligger på sjettepladsen i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED