Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2021 10:55
En dyr herre: Arsenal planlægger bud på EM-aktuel englænder

Be White er i søgelyset hos Arsenal, der planlægger et bud på den engelske landsholdsspiller.


Arsenal har udset sig Ben White som klubbens nye forsvarsstyrmand, og The Gunners planlægger et bud på den engelske landsholdsspiller, der lige nu er afsted til EM-slutrunden.

Således rapporterer The Athletic, at Arsenal har Ben White som et konkret emne.

Indtil videre har der ikke været kontakt mellem Arsenal og Brighton, men det forventes at ændre sig i løbet af den kommende tid, hvor Mikel Arteta retter fokus på, hvad der skal ske med truppen mod næste sæson.

23-årige Ben White har spillet en god sæson for Brighton, og Premier League-klubben siges at være åben for at sælge midtstopperen, hvis prisen er den rette.

Og hvad er så den rette pris?

The Athletic spekulerer i, at Arsenal skal smide mellem 340 millioner kroner og 430 millioner kroner for at få Brighton til at acceptere et salg.

Det kan lyde som en høj pris for en spiller, der kun har spillet én sæson i Premier League, men det må også være værd at notere sig, at han i 2019/20-sæsonen spillede en stor rolle i Leeds’ oprykning fra The Championship.

Ben White har kontrakt med Brighton frem til sommeren 2024.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE