AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:05:2020 10:52
En chance værd: Så lidt kræver Barcelona for at udleje Coutinho

Det største problem er lønnen, for FC Barcelona kræver ikke et kæmpemæssigt beløb for at udleje Philippe Coutinho.


£8 millioner kræver FC Barcelona for at udleje Philippe Coutinho til en af de mange engelske klubber, som udviser interesse i at signe den forhenværende Liverpool-spiller.

Det erfarer Football Insider.

Tottenham, Arsenal, Chelsea, Leicester, Everton og Newcastle er alle blevet nævnt som klubber, der kunne være interesseret i at signe playmakeren midlertidigt, og selvom £8 millioner er en relativt høj lejesum, er det måske et godt alternativ til at spendere større summer på permanent transfers.

Det store problem er, at man selvfølgelig også skal regne lønomkostningerne med i sådan en lejeaftale, og FC Barcelona forventer angiveligt, at klubben, der lejer Coutinho, dækker hele brasilianerens løn.

Coutinho skulle tjene i hvert fald £200.000 ugentligt, og den hyre vil gøre ham til den bedste eller én af de bedst betalte spillere i samtlige Premier League-klubber, der er blevet sat i forbindelse med ham.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED