Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Én bestemt årsag: Derfor er Enzo Fernandez ikke kaptajn

Af Kasper Leif Pedersen
23.09.2023 Kl. 12:19
Der er én bestemt årsag til, at Enzo Fernandez ikke er Chelsea-kaptajn, afslører Mauricio Pochettino.

Conor Gallagher fik anførerbindet for nyligt for Chelsea, da førstevalget Reece James var skadet, mens viceanfører Ben Chilwell startede på bænken.

At Callagher endte som kaptajn i Bournemouth-kampen var noget af en overraskelse, da den engelske midtbanespiller gennem hele sommeren var kædet sammen med et exit væk fra Stamford Bridge.

 

 

Thiago Silva var også på banen på Vitality Stadium, men Mauricio Pochettino har afsløret, at en stærk beherskelse af engelsk – er, hvad han leder efter i en Premier League-kaptajn.

– Thiago (Silva,red.) er en erfaren spiller, som ikke har brug for bindet. Så synes jeg, det er vigtigt at opbygge noget til fremtiden. Ikke kun nutiden, men fremtiden. Han er der, og kaptajnen er ikke kun til for at sætte armbindet på din arm.

– For at præcisere, så tror jeg måske, at det var Thiago, der gav den til Enzo, men Enzo kæmper stadig med sit engelske. Hvis vi skal kommunikere med dommeren og alt muligt, tror jeg, at Conor kan gøre det perfekt, og jeg foretrækker Conor frem for Enzo, fordi jeg tror, at Conor kan tale normalt engelsk.

– Jeg synes stadig ikke, at Enzo er klar til at være kaptajn. Det er ikke kun på grund af karakter eller personlighed eller profil. Det handler om, at du er nødt til at kommunikere med folk, og hvis du stadig ikke behersker sproget ordentligt, kan du ikke være kaptajn, vel? Det ved jeg nu ikke. Måske tager jeg fejl, men det er min mening, sagde Mauricio Pochettino på fredagens pressemøde.

Chelsea skal i denne weekend møde Aston Villa på Stamford Bridge.

 

Annonce