Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2022 20:44
En afgørende faktor: Derfor tog Digne til Villa

Lucas Digne er blevet præsenteret som ny Aston Villa-spiller, og ifølge den franske spiller var der én ting, som afgjorde skiftet.


28-årige Digne er blevet præsenteret som ny Aston Villa-spiller, hvor venstrebacken kommer til fra Everton. 
 
Omkring skiftet fra Everton til Villa er der særligt én ting, som har tiltrukket Digne. 
 
- Jeg kom her for træneren, siger Digne ifølge Sky Sports.
 
- Jeg havde et meget godt møde med ham, og vi talte et par gange i løbet af denne måned. Jeg føler hans ønske om at vinde, for at vise sin fodbold som manager - angrebsfodbolden, besiddelsen.
 
Glæden ved et fremtidigt samarbejde er gengældt af Villa-træneren, Steven Gerrard, der har udtalt sig til klubbens hjemmeside. 
 
- At signere en spiller af hans afstamning og kvalitet i januar-vinduet er en fantastisk tilføjelse til vores trup, og hans ankomst begejstrer mig og alle med tilknytning til Aston Villa.
 
Digne er Villas anden signing i indeværende transfervindue, hvor klubben først hentede Philippe Coutinho fra FC Barcelona på en låneaftale. 
 
Som en potentiel tredje signing kigger Aston Villa alle nu efter endnu en forstærkning på midtbanen. Læs mere her
 
 
 
 
 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE