Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2021 21:33
En af verdens bedst betalte: Så vild en løn forlanger Haaland

Det bliver rigtig dyrt, hvis man får kløerne i Erling Haaland. Han forlanger nemlig en vanvittig høj løn.


Erling Haaland kan se frem til at blive en af verdens bedst betalte fodboldspillere, hvis han får sin vilje og skifter klub til sommer.

Ifølge normalt så velorienterede ESPN forlanger han nemlig mindst 265 millioner kroner årligt, hvilket vil indbringe ham en ugeløn på den gode side af fem millioner kroner.

En sådan løn vil gøre ham til en af de højest lønnede fodboldspillere i verden.

Nordmanden har en frikøbsklausul på 558 millioner kroner, der træder i kraft til sommer, men foruden det beløb skal interesserede klubber også forberede sig på, at der skal betales en klækkelig sum til angriberens repræsentanter, der er med til at få en handel i stand.

Derfor kan Dortmund-stjernen også ende med at blive så dyr en spiller i en samlet pakke, at det måske kun er de absolut rigeste klubber i verden, der har råd til at købe og efterfølgende aflønne ham.

De seneste rygter går på, at Manchester City har råd til det netop det.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE