Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 19:24
En af mange klubber: City har kig på italiensk profil

Manchester City er blandt de klubber, der har et godt øje til Manuel Locatelli.


Tiderne med Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso og Daniele De Rossi på midtbanen hos det italienske landshold er forbi, og i fremtiden er det i stedet en spiller som Manuel Locatelli, der kan komme til at spille der.

Den 23-årige Locatelli fik sin debut sidste år, og han er nu oppe på seks landskampe. Samtidig er hans præstationer i Serie A for Sassuolo også noget, der er blevet lagt mærke til hos større klubber.

Således kan Fabrizio Romano fortælle, at Manchester City er blandt de klubber, der holder øje med, hvordan han udvikler sig i den italienske klub.

Sassuolo ønsker dog ikke at sælge profilen i dette transfervindue, og der er på nuværende tidspunkt ingen fremskredne forhandlinger vedrørende et klubskifte til sommer.

Samtidig skriver den italienske transferguru også, at Manchester City har mange andre midtbanespillere i kikkerten.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED