Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 22:22
En æra er forbi: Winston Reid forlader West Ham

Winston Reid er ikke længere en del af West Ham United.


I mange år har mange danskere set ham som en 'af vores', selvom han er newzealænder. 

Winston Reid der i en alder af 10 år rykkede til Danmark og hurtigt blev en del af dansk fodbold. Først som ungdomsspiller i SUB Sønderborg og senere i FC Midtjylland, hvor han fik sit reelle gennembrud. 

I 2010 var West Ham United dog overbeviste om at den dengang 22-årige centerback skulle en tur til London. Her har Reid så været en del af klubben lige siden, men nu er æraen forbi.

Tirsdag aften meddeler West Ham United på sin hjemmeside og sociale medier, at man har ophævet Winston Reids kontrakt efter gensidigt ønske.

- Jeg har stor respekt for klubben, og vi har fundet en aftale, som er god for begge parter. Jeg ankom i 2010 og har virkelig nydt at spille for klubben. Det har været en speciel tid, siger Reid i sin afsked med The Hammers.

De senere år har dog ikke været en dans på roser for Reid, der både blev ramt af skader, men også måtte lade sig udleje af flere omgange.

Blandt andet hos Brentford, hvor han var en del af det mandskab, der bragte Thomas Frank og co. i Premier League. Måske er det på tide med en reunion?

33-årige Winston Reid havde kontrakt med West Ham United til 2023 og er nu på udkig efter det, der kan blive hans sidste kontrakt i karrieren.

Han nåede 222 kampe for klubben, hvoraf 194 var Premier League-kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE