Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2021 17:59
Emile Heskey krydser fingre: Håber Liverpool-profil bliver i klubben

Liverpool-koryfæet Emile Heskey håber, at Georgino Wijnaldum bliver i Liverpool.


Georgino Wijnaldum er blevet rygtet væk fra Liverpool gennem det seneste stykke tid.

Specielt den spanske storklub FC Barcelona skulle være interesseret i midtbanespilleren.

Det skyldes ikke mindst, at hollandske Ronald Koeman har taget over som cheftræner i den spanske storklub. Han har tidligere været landstræner for Holland og Georgino Wijnaldum.

30-årige Georgino Wijnaldum er en profil på Liverpool-mandskabet, så mange tilhængere af klubben vil formentlig ærge sig, hvis han forlader Anfield.

En af dem er den tidligere Liverpool-angriber, Emile Heskey, der udtaler til GOAL, at han håber, at hollænderen bliver hos The Reds.

- Jeg håber, at han bliver hos Liverpool, da jeg elsker at se ham på banen, fortæller Emile Heskey.

Han kan dog godt sætte sig ind i, at det kan være svært for Georgino Wijnaldum at afvise mægtige FC Barcelona, der som nævnt har Ronald Koeman ved roret.

- Han kan komme til at spille for en manager, som han kender, som har garanteret har solgt sit projekt til ham rigtig godt, lyder det fra Emile Heskey.

Georgino Wijnaldum kom til Liverpool fra Newcastle i 2016. Han har i denne sæson spillet samtlige af Liverpools kampe i Premier League.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED