AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2019 08:37
Emerys Kontrakt-mysterium: En fyring bliver potentielt dyr for Arsenal

Trods rygter om det modsatte skulle Arsenal ikke have en klausul, der gjorde det muligt at stoppe samarbejdet med Unai Emery efter denne sæson.


Unai Emery underskrev en treårig kontrakt, da han i maj 2018 blev udnævnt til manden, der skulle afløse klubikonet Arsene Wenger på trænerposten.

Sidenhen har der floreret rygter om, at klubben fik indsat en klausul, der gjorde det muligt at ophæve samarbejdet efter blot to sæsoner uden at betale spanieren kompensation.

Men det passer ikke, skriver pålidelige The Athletic i dag. Der er blot tale om en treårig kontrakt, og mediet har angiveligt fået det bekræftet af adskillige interne kilder i klubben.

Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at Arsenal ikke kan fyre Unai Emery, hvis klubben ønsker det til den tid.  Man kan bare ikke gøre det uden omkostninger.

Klubbens fodbolddirektør, Raul Sanllehi, udtalte så sent som sidste uge, at ambitionen var at slutte i top fire denne sæson og antydede samtidigt, at en fyring af den spanske træner potentielt kunne blive aktuel, hvis han ikke levede på til målet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED