AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 20:11
Emery usikker på Arsenal-duos tilbagevenden

Arsenal-træner Unai Emery tror ikke gætte på, hvornår han igen har sine to spillere, Mesut Özil og Sead Kolasinac, til rådighed efter at de to spillere har gennemgået trusler mod deres sikkerhed i den seneste tid.


Mesut Özil og Sead Kolasinac blev for nyligt forsøgt overfaldet og angrebet i London, da maskerede gerningsmænd forsøgte at trænge ind i førstnævntes bil. Kolasinac afværgede dog situationen, men siden har de to spillere desværre igen været genstand for trusler. 

Det bevirkede, at de to spillere heller ikke var en del af den Arsenal-trup, der denne søndag eftermiddag besejrede Newcastle på udebane - i stedet opholdt de to Arsenal-spillere sig hjemme i London. Og nu sætter Unai Emery også ord på den svære situation for Özil og Kolasinac. 

- Jeg ved ikke, hvornår de igen kan være tilgængelige. Klubben håndterer disse omstændigheder, og vi vil sammen med dem forsøge at komme tilbage til normale tilstande igen i træningen, så de kan blive spilleklare, forklarer Unai Emery.

Han og Arsenal hentede i premierekampen mod Newcastle en sejr på 1-0 på en scoring i anden halvleg af Pierre-Emerick Aubameyang. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED