AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 09:38
Emery: Pépé skal tilpasse sig hurtigt

Unai Emery vil have Nicolas Pépé til at tilpasse sig Premier League hurtigt.


Arsenal smed i sommerens transfervindue et rekordhøjt beløb afsted med Lille for at sikre sig Nicolas Pépé, men ivorianeren mangler fortsat at bevise sit værd i London-klubben. 

Unai Emery erkender da også, at Pépé skal tilpasse sig Arsenal og Premier League, og spanieren håber, at det sker hurtigt: 

- Han er nødt til at tilpasse sig. Han spiller godt, men vi ved, at han kan bidrage med mere. Jeg vil have, at han hurtigt tilpasser sig, udtaler Emery ifølge Sky Sports. 

24-årige Pépé har spillet fuld tid for Arsenal i de seneste tre ligakampe, mens det også er blevet til spilletid i de øvrige tre ligakampe.

Indtil videre er det dog kun blevet til en enkelt assist, men det kan muligvis ændre sig, når Arsenal senere i dag møder Aston Villa. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED