AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 08:23
Emery om fjerdepladsen: Vi er outsidere

Arsenals spanske manager erkender, at the Gunners er outsidere til fjerdepladsen, men han har ikke opgivet håbet.


Arsenal måtte i seneste spillerunde gå fra banen med et 1-3-nederlag mod Manchester City, og da både Chelsea og Manchester United samtidig vandt, tabte the Gunners et vigtigt skridt i kampen om top 4. 

Med 13 kampe tilbage er der tre point op til Chelsea, og selvom det bestemt ikke er umuligt for Arsenal at indhente bysbørnene, erkender manager Unai Emery, at de er outsidere til pladsen: 

- Der er hold, som er bedre end os. Om vi er outsidere til at slutte i top 4? Ja, for vi ligger på sjettepladsen. Det er virkeligheden, udtaler han ifølge FourFourTwo. 

- Vi er stadig nødt til at tro på, at vi kan slutte i top 4, selvom det bliver svært. Der er stor forskel på os og de tre øverste hold, men vi er meget tættere på Chelsea og Manchester United. 

- Der er for langt op til top 3, men det er muligt for os at indhente de to andre hold. 

Arsenal møder senere i dag bundproppen Huddersfield på udebane, mens Manchester United og Chelsea skal op imod henholdsvis Fulham og Manchester City i denne spillerunde. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED