AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 10:33
Emery ønskede disse tre signings - men fik ingen af dem

Unai Emery havde en række andre transfermål på blokken end dem, han endte med at få i sommerens transfervindue.


Spoler vi tiden et par måneder tilbage, havde de fleste Arsenal-fans svært ved at få armene ned over klubbens sommertransfervindue.

Adskillige gode og lovende signings - i hvert fald på papiret -  var kommet til klubben, men det var ikke nødvendigvis de spillere, som Unai Emery reelt set havde ønsket sig.

Det skriver David Ornstein fra The Athletic.

For før Arsenal missede top fire-placeringen og en Champions League-kvalifikation via Europa League-finalen ønskede spanieren sig Harry Maguire fr Leicester, Wilfried Zaha fra Crystal Palace og Thomas Partey fra Atletico Madrid.

Desværre betød den dårlige sæsonafslutning, at Arsenal gik og går glip af store indtægter på grund af den manglende Champions League-deltagelse.  Derfor måtte man hurtigt opgive kampen om Maguire, da Manchester City og Manchester United udviste interesse.

Samtidigt var det ingen hemmelighed, at Arsenal forsøgte sit held med Wilfried Zaha sidste sommer.  Det var særligt Emery, som ønskede Crystal Palace-spilleren, da ivorianeren gennem en årrække har vist sin kvalitet i Premier League.

Men i stedet for at investere et beløb tæt på £70 millioner for Eagles-stjernen, foretrak klubledelesen i stedet at bruge pengene på Nicolas Pépé.

Den defensive midtbanespillere Thomas Partey skulle angiveligt selv have været ivrig efter et skifte til Arsenal, men efter at have brugt størstedelen af sit transferbudget på Pépé, kunne man finden pengene til at aktivere Atletico Madrid-spillerens frikøbsklausul på €50 millioner.

Dermed ikke sagt, at Unai Emery ikke også fik spillere, som han ønskede sig.  Klubben manglede en specialist til venstrebacken og hentede Kieran Tierney i Celtic, hvilket Emery angiveligt også efterspurgte.

Den nu fyrede Arsenal-træner havde dog også håbet på, at man ville investere i en regulær højreback, som kunne agere backup for Hector Bellerin.  Det fik han heller ikke.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED