AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2019 16:33
Emery bekræfter: Xhaka ønsker ikke at spille

Vi kommer ikke til at se Granit Xhaka i aktion for Arsenal denne weekend, siger Unai Emery.


På den længere bane skulle Granit Xhaka være færdig som Arsenal-spiller, da der allerede er forlydender om, at klubbens ex-kaptajn forlader The Gunners til januar.

Men på kort sigt er det heller ikke sikkert, at vi får schweizeren at se for Arsenal. Til denne weekends kamp mod Leicester har midtbanespilleren nemlig bedt om at få lov til at sidde over.

- Jeg snakkede med ham tirsdag om, hvordan han havde det, for han træner fint, men han sagde til mig, at han ikke kan spille, sagde Emery til fredagens pressekonference.

Det store spørgsmål er nu, om vi ender med at få schweizeren at se igen for Arsenal, eller om han simpelthen har spillet sin sidste kamp for klubben i 2-2 opgøret mod Crystal Palace, hvor han valgte at lange tilbage mod tilhængerne, der buhede af ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED