AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 16:30
Emery afslører: Xhaka kan få spilletid mod Saints

Arsenal-træneren udelukker ikke, at den schweiziske midtbanespiller kan gøre comeback for The Gunners mod Southampton.


Granit Xhaka har ikke spillet for Arsenal, siden han hovedkulds kastede sig ud i et skænderi med klubbens egne tilhængere og efterfølgende blev frataget anførerbindet.

Kort efter antydede Unai Emery, at schweizeren kunne have spillet sin sidste kamp for klubben, men nu har piben fået en lidt anden lyd.

- Han har det bedre og synes, Arsenal er hans hold, og han ønsker at genvinde tilhængernes tillid, sagde Emery til torsdagens pressemøde.

- Bid for bid kan vi hjælpe ham med at komme tilbage og være på bølgelængde med os og fansene. Vi kommer til at beslutte i morgen, fredag, om han spiller eller ej.

Det lyder altså på Unai Emery som om, vi sagtens kan få Xhaka at se i Arsenal-trøjen igen.  Umiddelbart lyder det dog ikke til, at det bliver som en del af startopstillingen.

- Vi skal gøre ham komfortabel og sørge for, at han kommer tilbage og kan komme i kontakt med tilhængerne på et gode øjeblik, under en god præstation, så han kan være stærk med dem, sagde Emery.

Den spanske Arsenal-træner er ikke altid helt nem at oversætte, men vi tolker dette citat som om, at Xhaka kan få spilletid mod Southamton, hvis han kan blive skiftet ind på et tidspunkt, hvor Arsenal er ved at vinde sikkert.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED