Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

EM i fare for Mbappé: Nu er der nyt

Af Emil Plovgaard
19.06.2024 Kl. 08:20

Kylian Mbappé brækkede mandag aften sin næse, da Frankrig indledte sin EM-kampagne mod Østrig.

Franskmændene lagde fra land med en 1-0-sejr over Ralf Rangnicks mandskab, men sejren kom ikke uden en pris.

Mbappé stødte sammen med østrigernes Kevin Danso. Et sammenstød, der resulterede i en brækket næse til Mbappé.

Den franske verdensstjerne slipper dog for en operation, men ifølge den franske fodboldforbundspræsident, Philippe Diallo, kan den nye Real Madrid-signing muligvis have spillet sin sidste kamp ved EM-slutrunden anno 2024.

Der venter nye undersøgelser denne onsdag.

– De første svar var ret positive, så der er ikke nogen operation planlagt i øjeblikket.

– Nu er det for tidligt at vide, om han kommer til at spille igen ved slutrunden, eller klarlægge et skema for hans situation.

– Der vil naturligvis være nogle lægelige undersøgelser for at vide mere om Kylian Mbappés næse, og de har allerede foretaget nogle hurtige konklusioner.

– De har forsøgt at reducere følgerne af bruddet, for at han kan fortsætte ved slutrunden.

– Som jeg fortalte, er der ikke planlagt nogen operation i øjeblikket, og vi venter stadig på, at tingene udvikler sig for at vide mere om betingelserne for hans videre deltagelse i turneringen, siger Diallo.

Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, talte tirsdag med pressen, og han sagde følgende.

– Denne onsdag (i dag, red.) vil der være flere undersøgelser for at bedømme hans udvikling. Det er et massivt chok. Lægestaben gjorde alt, hvad der var nødvendigt for at reducere skadens omfang så meget som muligt.

– Selv hvis der ikke er en øjeblikkelig operation, så vil han få den efter turneringen. Denne morgen (tirsdag, red.) følte han sig allerede bedre, så vi vil se det nærmere an. Vi vil følge det tæt hver eneste dag, siger Deschamps.

Ifølge den store franske sportsavis L’Equipe aflagde Mbappé – umiddelbart efter hændelsen – et hospital et besøg. Han vendte tilbage til spillernes hotel mandag aften efter flere undersøgelser.

Frankrig skal fredag møde Holland i en kamp, der meget vel kan bestemme, hvem der snupper førstepladsen i Gruppe D. Canal+ skrev tirsdag, at Mbappé misser dén kamp.

Efter den kamp, venter der et opgør mod Polen på tirsdag.

Danske Rasmus Højlund har desuden overgået Mbappé på et helt særligt parameter.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce