AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 12:57
Ellers tak: Real Madrid-spiller afviste selv skifte til Old Trafford

Lucas Vazquez ønskede ikke at tage springet til Manchester United, beretter spansk journalist.


Manchester United havde ikke held med at hente Lucas Vazquez denne sommer, selvom Real Madrid angiveligt var beredte på at sælge.

Den 28-årige spanske offensivspiller valgte nemlig selv at afvise skiftet, fortæller journalisten Fernando Burgos på radioshowet El Transistor. 

Man har før hørt fra den spanske presse, at blandt andet Arsenal skulle have forsøgt at hente Vazquez denne sommer, men det er første gang, Manchester United bliver nævnt i samme sætning som spanieren.

The Red Devils kunne godt bruge en højrekant, så det er ikke helt usandsynligt, at man faktisk har budt på Real Madrid-profilen, som dog ikke skulle have ønsket skiftet på daværende tidspunkt.

Det kan dog være, der er kommet andre boller på suppen, for Vazquez ser ikke længere ud til at indgå i Zinedine Zidanes planer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED