Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:10:2021 16:25
Elendige VM-forberedelser: Så lidt tid får Hjulmand & Co.

Kasper Hjulmand og de andre landstrænere får ikke meget forberedelsestid med deres spillere til VM i 2022. Det skriver L'Equipe.


I tirsdags aftes sikrede Danmark sig en billet til VM i 2022 efter en 1-0-sejr over Østrig.

Danmark er den tredje nation, der er sikret en plads til vinteren 2022, når VM-slutrunden skal afvikles. 

Normalt bliver VM-slutrunder afviklet om sommeren, men det er ikke tilfældet næste år, da Qatar er vært for slutrunden. Det har også en stor betydning for nationernes forberedelser.

L'Equipe melder, at de har set dokumenter, som er blevet sendt ud af UEFA til 55 fodboldforbund, som viser, at spillere, som skal deltage til VM-slutrunden, vil blive frigivet af deres klubber en uge før slutrunden går i gang.

Slutrunden starter den 21. november og slutter først den 18. december, og de sidste kampe i flere af de store ligaer bliver spillet weekenden før. 

Dermed vil Kasper Hjulmand og de andre landstrænere for de deltagende nationer få ganske få dage med flere af deres spillere, før slutrunden bliver sparket i gang. 

VI UDLODDER EN LANDSHOLDSTRØJE I EN KONKURRENCE - DELTAG HER:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE