Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2021 19:16
El Clasico kan pakke sammen: Så mange danskere så Salah-show på Old Trafford

Der var mange danske fjernsyn, der var tændt for at se opgøret mellem Manchester United og Liverpool.


Der blev skrevet historie, da Liverpool søndag aften gæstede Manchester United på Old Trafford.

Mohammed Salah nettede tre gange i Liverpools 5-0-sejr over ærkerivalerne, der blev deres største sejr nogensinde på Old Trafford.

Der er ingen tvivl om, at Premier League er yderst populær i Danmark, og det blev igen bevist i går, da hundredtusindvis af danskere fulgte opgøret direkte på tv-kanalen, Xee.

Klokken 17.30 blev opgøret sparket i gang, hvor 123.000 så med i første halvleg. Det svarer til 2,2 procent af den danske befolkning.

I pausen var Liverpool foran 4-0, og det fik flere til at se med, da seertallet steg til 162.000, der svarer til 2,9 procent af den danske befolkning.

I anden halvleg var den såkaldte 'Share' på 12,9, der viser antallet af tændte fjernsynet, der er tunet ind på opgøret. I gennemsnit var der altså godt 13 ud af 100 tændte fjernsyn, der så kampen mellem Manchester United og Liverpool.

Ovenstående taller dækker dog kun flow-tv, og dermed ikke inkluderer seere på Viaplay, da de ikke offentliggøres. 

Søndagens tidlige opgør mellem West Ham-Tottenham trak i gennemsnit 19.000 seere på TV3 SPORT.

Søndag var der også El Clasico, der blev vist på TV2 Sport X, trak 53.000 seere, og dermed langt færre end North West Derbyet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE