AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 16:58
Ekstremt pålidelig journalist: United og Sancho er tæt på at være enige om kontrakt

Fabrizio Romano fra Sky Sports udtaler, at Jadon Sancho og Manchester United er tæt på at indgå kontrakt, men at man endnu ikke er nået til enighed med Dortmund.


"Here we go" plejer Fabrizio Romano at skrive på sin Twitter-profil, når et spillerskifte er så godt som sikret.

Det har Sky Italia-journalisten ikke skrevet endnu, men han er måske den mand i verden, som har fingeren mest på pulsen, når det omhandler transfers.

Og denne tirsdag har han en interessant opdatering på Manchester Uniteds jagt efter Jadon Sancho.

- Manchester United prøver at få signe Jadon Sancho. Klubben har nu været i kontakt med spillerens agent i to måneder, og de forhandler lige nu med Sancho om kontrakten, fortæller Romano i en video, som vi linker til længere nede i artiklen.

Ifølge Romano besværliggør den nuværende coronakrise dog den anden del af transferen; nemlig dét at blive enige med Dortmund om en pris.

- Problemet er at forhandle prisen på plads med Dortmund lige nu, for coronakrisen gør det svært at afholde møder, men Manchester United er i kontakt med agenten og er sikre på, at handlen bliver en realitet, siger Romano.

- For de ønsker virkeligt at signe ham, men de skal finde en aftale med Dortmund næste måned, og jeg tror, de vil kræve en pris på mere end £100 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED