AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 16:55
Eksport XI: Den dyrest solgte PL-opstilling

PLBOLD giver her et indblik i en særdeles dyr eksportvare i form af den dyreste startopstilling baseret på de spillere, som er blevet solgt fra Premier League.


Premier League er lig med store transfersummer, og som følge af, at der er blevet taget hul på sommerens transfervindue, tager PLBOLD nu et blik på den dyreste startopstilling baseret på spillere, som PL-klubber har solgt til andre ligaer.

Målmand: Thibaut Courtios - Chelsea til Real Madrid (£31,5 millioner)

Efter en otteårig periode i Chelsea skiftede belgieren Chelsea ud med Real Madrid i 2018, hvorefter der har været usikkerhed på målmandsposten hos The Blues.

Højreback: Danilo - Manchester City til Juventus (£33 millioner)

Danilo blev aldrig noget stort navn i Premier League, men trods en stille tilværelse kunne Manchester City altså indkassere £33 millioner på et salg i 2019.

Midterforsvar: David Luiz - Chelsea til PSG (£44,5 millioner)

David Luiz var - tro det eller ej - én af ligaens helt store forsvarsprofiler for år tilbage. Chelsea sørgede for at smede, mens jernet var varmt, og solgte brasilianeren til PSG for et stort beløb i 2014.

Midterforsvar: Jaap Stam - Manchester United til Lazio (£23,5 millioner)

Stam nød stor succes i Manchester United, hvor han var fra 1998 til 2001, inden turen gik videre til Lazio, som han ligeledes spillede for i tre år.

Venstreback: Filipe Luis - Chelsea til Atletico Madrid (£14,5 millioner)

Chelsea havde ikke held i sprøjten, da de hentede Filipe Luis i Atletico Madrid, hvorfor brasilianeren i 2015 blev solgt tilbage til Spanien efter blot én sæson hos Chelsea.

Højrekant: Gareth Bale - Tottenham til Real Madrid (£90 millioner)

Bale er et af de helt store samtaleemner i spansk fodbold, hvor han bliver ved med at drive gæk med Real Madrid, som nok gerne snart ser, at waliseren forlader klubben, som han kom til i 2013.

Midtbane: Oscar - Chelsea til Shanghai SIPG (£54 millioner)

Oscar har stillet sig fint tilfreds med en tilværelse i Kina, efter at han ellers var et varmt navn i Europa. Faktisk er han så glad for Kina, at han senest har ytret ønske om at spille for landsholdet, trods at reglerne forhindrer dette.

Midtbane: Philippe Coutinho - Liverpool til FC Barcelona (£130 millioner)

Barcelona står med håret i postkassen i forhold til Coutinho, som ikke har fundet fodboldlykken, efter at han skiftede væk fra Liverpool i 2018. Han rygtes i skrivende stund til Arsenal.

Venstrekant: Eden Hazard - Chelsea til Real Madrid (£105 millioner)

Belgieren har haft en voldsomt skuffende første sæson hos Real Madrid, hvor han har modtaget kritik for både sin form og sit spil på banen.

Angriber: Romelu Lukaku - Manchester United til Inter (£76 millioner)

Anderledes succesrigt har det været for Lukaku, der ser ud til at have fundet et hold, der har en spillestil, som passer ham godt. Han har scoret 29 kasser og lavet fem assists på 47 kampe i denne sæson.

Angriber: Cristiano Ronaldo - Manchester United til Real Madrid (£82 millioner)

Portugiseren er én af de bedste spillere, der nogensinde har været på denne jord, og det viste han i stor stil efter skiftet til Real Madrid, som han kom til i 2009.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED