Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2021 09:20
Eksperter undrer sig: Hvorfor skiftede han ikke?

Det vækker undren hos Trevor Sinclair at Jesse Lingard ikke rykkede til West Ham United denne sommer.


- Hvis han ikke får forsikringer om noget og underskriver en ny aftale, så er han ikke lige så ambitiøs, som jeg synes han burde være.

Sådan lyder det fra Trevor Sinclair til talkSPORT, der fortsætter:

- Jeg er forvirret. Hvorfor skiftede han ikke til West Ham? Han var elsket der. Han var omdrejningspunktet.

- Han spillede én gang for Manchester United i sidste sæson, han spillede 16 gange for West Ham. Han scorede mål, kom tilbage i den engelske landsholdstrup. Hvorfor skrev han ikke under med dem? (West Ham, red.)

- Hvordan kan man ikke ønske sig at være en del af det miljø? spørger Sinclair retorisk.
 
Den undren er Sinclair ikke alene med. Også Stuart Pearce er uforstående overfor Lingards prioritering, men mener dog at Lingard har gode kort på hånden.
 
- Han missede muligheden for at forlade Manchester United i dette transfervindue. Han kan genoverveje situationen til januar og se om der er en mulighed for at rykke videre. Han sidder med kortene på hænderne (...)
 
- Han er for god en spiller til at sidde ude og ikke spille, hvis jeg skal være ærlig. Han har nået en alder, hvor han er nødt til at spille nu. 
 
Jesse Lingard har været en del af Manchester United siden han var blot 8 år gammel, så måske er det gammel kærlighed der står i vejen for næste skridt. Lige nu og her ligger fremtiden i hvert fald på Old Trafford.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE