Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 12:08
Ekspert til Lampard: Disse Chelsea-spillere er ikke gode nok til klubben

To Chelsea-angribere bør ikke kendetegne Chelseas offensiv fremover, mener Stewart Robson.


De to Chelsea-angribere Tammy Abraham og Olivier Giroud er ikke gode nok til at få starte inde for Chelsea på regelmæssig basis.
 
Det mener den tidligere Arsenal-spiller, Stewart Robson ifølge Daily Express.
 
Abraham har startet inde i Chelseas seneste seks kampe fordelt på alle turneringer, mens Giroud endnu ikke har fået spilletid fra start i hverken Premier League eller Champions League denne sæson. 
 
Chelsea har ikke tabt en kamp i Premier League, siden de i anden runde tabte til Liverpool. Det har bragt Lampards mandskab op på en tredjeplads i tabellen, ligesom The Blues da også allerede er videre fra sin Champions League-gruppe.
 
Men angrebet kan forbedres, mener Robson. Eksperten efterlyser noget mere højde og drøjde, og det er ifølge ham hverken Abraham eller Giroud opskriften på.
 
- Det er Frank Lampards problem indtil videre i denne sæson. Der er ikke nogen spillere, man kan spille bolden op på. Det er derfor, han spiller Tammy Abraham som center-forward og sommetider bringer Giroud på banen. Men jeg tror ikke det virker i øjeblikket, siger Robson til ESPN FC og uddyber.
 
- Ingen af de to spillere er i min optik gode nok til at starte inde for Chelsea.
 
Chelsea kan sikre sig førstepladsen i Champions Leagues Gruppe E, hvis de vinder på udebane mod Sevilla i aften.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED