Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 10:23
Ekspert skyder mod United-profil: Rædselsfuldt at se på

Manchester Uniteds cupexit til West Ham var én ting, men Anthony Martials præstation får kritik fra BBC-ekspert.


Onsdag aften måtte Manchester United kapitulere mod David Moyes og West Ham United.

Én af de United-spillere der fik chancen fra start var Anthony Martial og hans præstation får hårde ord med på vejen af BBC 5 Live-eksperten, Dion Dublin.

- Vi har brug for at se mere fra Anthony Martial. Vi har sagt det mange gange før, men han gør det heller ikke let for sig selv.

- Jeg vil se ham svede og få bolden i kassen. Han har ikke gjort nok, mens han har været hos United. Du ser små glimt og tror at det er starten på noget og så gør han ikke noget ved det.

- Han kropssprog er rædselsfuldt at se på. Han ønsker ikke at arbejde hårdt for at blive Manchester Uniteds nummer 9. 

Anthony Martial har haft sine problemer på det seneste i Manchester United-trøjen og vejen til spilletid bliver nok ikke kortere af halvsløje præstationer.

Det betyder også samtidig at De Røde Djævle skulle være åbne for at Martial kan smutte til januar, såfremt at det rette bud kommer på ham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE