Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2021 08:09
Ekspert: Sådan stopper man Lukaku

Martin Keown kommer med sit bud på, hvordan man skal stoppe Romelu Lukaku.


Det har vist sig svært at stoppe Romelu Lukaku i den indeværende sæson.

Alligevel mener Arsenal-legenden Martin Keown, at han har fundet ud af, hvordan man stopper den brandvarme, belgiske angriber fra at score mål i bunkevis.

Siden sin tilbagevenden til Stamford Bridge, er det blevet til fire mål i lige så mange kampe for Lukaku, der skiftede til klubben fra Inter.

Kun Liverpool har formået at stoppe Lukaku fra at score, og i dag, søndag, håber Tottenham at kunne gøre det samme.

Martin Keown har selv mødt farlige angribere i løbet af sin tid som aktiv Premier League-spiller, heriblandt to gange topscorere i form af Alan Shearer og Ruud van Nistelrooy, så han ved, hvad han taler om.

- Når man spiller mod ham, bliver kampen om bolden en konkurrence, lyder det fra Keown til talkSPORT.

- Jeg vil ikke have ham til at holde mig, for at jeg skal mærke ham, jeg vil ikke for tæt på ham. Men jeg vil ramme ham. Og når jeg rammer ham, så sker det med alt, jeg har.

- Jeg vil også være tæt på hans øre. Han skal have at vide, at han er elendig. Han skal vide, at han spiller mod dig i dag, og at han ikke får et ben til jorden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE