Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2021 21:48
Ekspert råder Liverpool-spiller: Skift til Leicester eller West Ham

John Barnes forsøger at råde Alex Oxlade-Chamberlain til, hvad han skal foretage sig i sommerens transfervindue.


Karrieren i Liverpool bør være slut for Alex Oxlade-Chamberlain.

Det mener den tidligere Liverpool-stjerne John Barnes, som peger på to klubber, som den engelske midtbanespiller i stedet bør have i kikkerten, hvis han beslutter sig for at finde en ny arbejdsgiver.

- Jeg synes Leicester eller West Ham, siger Barnes til BettingOdds.com.

- Leicester vil formentlig passe bedre til ham, fordi de er mere stabile end West Ham, da de vil være i syv de fleste sæsoner, hvilket ikke er tilfældet for West Ham.

Oxlade-Chamberlain har ikke spillet meget for Liverpool i de seneste sæsoner grundet skader og hård konkurrence på den centrale midtbane, men for nylig antydede Jürgen Klopp, at englænderen kunne få mere spilletid næste sæson.

Det kan også give mening, når man tænker på, at Liverpool mister Georginio Wijnaldum, og det virker ikke til, at klubben i første omgang kigger efter en direkte erstatning.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE