Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2021 10:27
Ekspert om Pogbas U-vending: Ronaldo-handel er afgørende

Der er efter sigende større og større grund til at tro, at Paul Pogba bliver i Manchester United på længere sigt.


Real Madrid og særligt franske Paris Saint-Germain lurede på Paul Pogba i løbet af sommerens transfervindue, hvor klubberne valgte to forskellige ståsteder.

Real hentede stortalentet Eduardo Camavinga i franske Rennes, imens PSG prioriterer at hente Pogba gratis til næste sommer, hvor kontrakten allerede kan underskrives per den 1. januar.

Efter en rodet sæson i fjor virkede det oplagt, at Pogba vil være beredt på at søge væk fra United, når hans kontrakt udløber, men franskmandens situation har ændret sig, lyder det fra transfereksperten David Ornstein i en klumme for medite The Athletic.

Pogba har først fremmest nydt en lovende start på sæsonen, og lige så har Manchester United, men særligt én handel har haft betydning for, at Pogba nu ser en grund til at blive.

Det drejer sig naturligvis om Cristiano Ronaldo, der er vendt tilbage til Old Trafford efter 12 års fravær.

David Ornstein hævder, at Ronaldo-handlen virker til at have overbevist Pogba om, at projektet i United er værd at binde sig yderligere til.

28-årige Pogba kan som bekendt allerede skrive under med en klub som PSG om mindre end fire måneder, men ifølge Ornstein kommer vi ikke til at vente så længe.

I stedet skulle den franske landsholdsstjerne allerede være overbevist og klar på at forhandle en ny kontrakt med Manchester United.

Manchester United - og særligt Paul Pogba - har fået en flot start på den nye sæson med tre sejre og en enkelt uafgjort i de første fire kampe, hvor franskmanden har leveret syv assists. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE