Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:10:2021 21:49
Ekspert: Newcastle-overtagelse er skidt nyt for Solskjær

Det kan få store konsekvenser for Ole Gunnar Solskjær, at Newcastle har fået penge mellem hænderne.


Torsdag aften skete der noget skelsættende i engelsk fodboldhistorie.
 
Efter 14 år med Mike Ashley som ejer, blev Newcastle overtaget af et saudiarabisk konsortium.
 
Og det kan muligvis få konsekvenser for andre klubber i rækken, hvis Newcastle så småt begynder at blomstre.
 
Den tidligere Premier League-angriber, Kevin Phillips, mener, at Manchester United ikke vil tillade hverken Antonio Conte eller Zinedine Zidane at blive ansat som manager i den nyrige klub.
 
Og det kan betyde, at Solskjær kan få stukket en fyreseddel i hånden, mener den pensionerede bomber.
 
- Solskjær er under stort pres i øjeblikket. Det er man hver eneste uge, man er på sidelinjen hos Manchester United. Det ligger i jobbets natur, siger Phillips til Football Insider.
 
- Resultaterne og præstationerne har ikke været gode nok på det seneste. Der er nødt til at være forbedring at spore efter landsholdspausen.
 
- Det nye ejerskab i Newcastle kan muligvis få ting til at ske i United-bestyrelsen. De er muligvis nødt til at tage en beslutning, så Newcastle ikke løber med en topklasse-manager.
 
- Jeg ønsker ikke at se nogen manager miste sit job, men jeg vil ikke være overrasket, hvis det sker, såfremt Manchester United fortsætter med at have problemer i de næste kampe.
 
- United ønsker ikke at Conte eller Zidane tager til Newcastle, siger Phillips.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE