Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:05:2021 19:51
Ekspert: Newcastle-angriber bør være i spil til Englands EM-trup

Gareth Southgate bør overveje at udtage angriber fra Newcastle, mener Martin Keown.


Martin Keown fortæller i 'Football Focus' på BBC 1, at Newcastle-angriberen, Callum Wilson, bør være i spil til en udtagelse til sommerens EM-slutrunde.
 
Den engelske angriber har været i fin form for The Magpies, siden han vendte tilbage fra en skade. 
 
Efter to mål i Newcastles 4-2-sejr mod Leicester, er den tidligere Arsenal-spiller, Martin Keown, af den overbevisning, at angriberen er ved at nå klimaks i sin karriere. Det kunne resultere i en landsholdsudtagelse.
 
- Han var brillant i Newcastles sejr mod Leicester. Fofana og Söyüncü er hurtige, men Wilsons fart er et sandt problem for topklasse-forsvarsspillere. De havde problemer med ham, siger Keown ifølge The Chronicle.
 
- Wilsons hurtighed og den måde, han løber i dybden på er særlige egenskaber. Jeg tror, han er i sit livs form lige nu, uddyber han.
 
- Vi taler om en mulig landsholdsudtagelse. Der er en masse andre muligheder, såsom Ollie Watkins og Calvert-Lewin. Wilson er kommet sent i gang og har kun tre landskampe, men det burde være det værd at udtage ham, mener Keown.
 
Wilson skiftede sidste sommer fra Bournemouth til Newcastle.  I denne sæsons Premier League er det blevet til 12 mål og lagt op til yderligere 5.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED