AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 20:17
Ekspert med vild beretning: Klopp afviste at købe Frenkie de Jong

Den tidligere Tottenham-spiller og træner Tim Sherwood er kommet med en utrolig beretning omhandlende Liverpool-træner Jürgen Klopp og Barca-hollænderen Frenkie de Jong.


22-årige Frenkie de Jong havde en blændende sæson i fjord, hvor hollænderen blandt var afgørende for, at Ajax blot var et indkasseret overtidsmål fra at komme i Champions League-finalen.

Siden er midtbane-maestroen skiftet til Barcelona for 67,5 millioner pund, hvor han nu er fast mand - ikke desto mindre skulle meget lidt have gået anderledes for sig, før De Jong var endt i Liverpool, før alt dette nåede at ske.

Det påstår den tidligere Tottenham-spiller og træner Tim Sherwood i hvert fald at vide, da han var i The Analysis Show.

- Jeg ved, at der var et par spillere, som blev tilbudt til Klopp, erindrer Sherwood indledende.

- Frenkie de Jong, ham fra Ajax, der nu er i Barcelona, var en af dem.

- Han havde valget mellem en kontrolleret og teknisk spiller og en spiller som Fabinho, som er en mere defensiv type, og her valgte Klopp så den spiller, der passede hans system bedst, afslutter Sherwood.

Fabinho er sidenhen også gået hen og blevet en stor succes for Liverpool. Det cementerede brasilianeren senest, da han flot hamrede Liverpool i front mod Manchester City.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED