Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2021 18:11
Ekspert lufter interessant teori: Derfor valgte saudere Newcastle

David Ginola har givet sit bud på, hvorfor det lige blev netop Newcastle, der fik penge mellem hænderne.


Søndag aften tog Newcastle hul på en ny æra, hvor der pludselig er kommet penge til bordet.
 
Det var således første gang under de stenrige ejere. Men hvorfor blev det lige Newcastle, som blev heldige asener?
 
David Ginola, som i løbet af 90'erne tørnede ud for både Tottenham og Newcastle, er kommet med sit bud på, hvorfor det lige blev den nordengelske klub, som saudiarabiske Public Investment Fund skød penge i.
 
- Fordi det stadig er et stort navn, og jeg tror også, de har lagt stor vægt på fansenes betydning, siger 54-årige Ginola til Sky Sports.
 
- Fansene har haft afgørende betydning for valget af klub. Jeg tror gerne, de vil skabe noget a la Spurs, fortsætter Ginola.
 
- Daniel Levy og alle disse folk, de har bygget et helt nyt stadion og træningsfaciliteterne er nogle af verdens bedste. Men det er ikke ensbetydende med succes, for de venter stadig på medaljer.
 
Overtagelsen af Newcastle var 18 måneder undervejs, men 7. oktober i år blev det offentliggjort, at det endelig var gået igennem, og at Mike Ashley for første gang i 14 år ikke længere var Newcastle-ejer.
 
Det ventes, at kampen mod Tottenham søndag aften, samtidig bliver Steve Bruces sidste for klubben. Han står i spidsen som manager for en klub for gang nummer 1000.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE