AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 10:45
Ekspert: Levy er skyld i Tottenhams problemer

Eksperten Jamie Redknapp er overbevist om, at det er Daniel Levys skyld, at Tottenham nu befinder sig i en krise.


Jamie Redknapp, der er ikke forsigtig med at sige sin mening om Premier League-klubbernes tilstand, peger fingre ad Daniel Levy, formanden i Tottenham.

Redknapp mener, at Levy er en god forretningsmand, men ser nogle ting hos Levy, han ikke kan lide.

- Spurs-formanden Daniel Levy er en fantastisk forretningsmand, men jeg kan ikke stoppe med at føle, at Tottenham missede en stor chance for to år siden. De var i en fantastisk position og i en position, hvorfra de kunne have udviklet sig, sagde den tidligere Premier League-stjerne i Daily Mail.

- Dog har deres strikse lønloft og manglende signings holdt dem tilbage. De har stået stille, mens de andre konkurrenter har kæmpet sig tilbage. Arsenal så ud til at være langt bagved deres rivaler, men ikke mere.

Eksperten mener at have opskriften på, hvilke signings, Tottenham behøver.

- Man mangler de færdiglavede stjerner på holdet, hvis man skal konkurrere med Manchester City og Liverpool. Men ikke kun det. Man skal også betale dem ordentligt, sagde Redknapp.

Redknapp mener også, at Levy er meget skyldig for Tottenhams situation.

- Levy skal tage sin del af skylden for den situation, de er i. Mange har peget fingre ad Poch, men det er ikke rigtigt. At fyre argentineren er ikke rigtigt. Spurs ville bare savne ham. Det er bedre at bakke ham op.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED