AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 13:57
Ekspert: Kun én Liverpool-spiller har underpræsteret denne sæson

Jermaine Jenas fortæller i radioen, at det kun er Joe Gomez, som ikke har spillet godt nok for Liverpool hidtil i 2019/20-sæsonen.


Det kører rigtig godt for Liverpool i denne sæson, hvor stort set alle spillere leverer varen.

Det har den tidligere Tottenham-spiller, Jermaine Jenas, også bemærket, og han roser the Reds for også at kunne udnytte bredden i truppen. Han fremhæver blandt andre Alex Oxlade-Chamberlain som en spiller, der har slået til, når han har fået chancen.

Faktisk mener den nuværende fodboldekspert, at der kun er én spiller i Liverpool-truppen, der ikke har været god nok.

- Den eneste, jeg formentlig vil sige, der har underpræsteret, er Joe Gomez. Han får sin chance nu for at få den form, han har brug for, siger Jenas til BBC 5 Live.

Joe Gomez har været henvist til fjerdevalg i midterforsvaret hos Liverpool denne sæson, men da både Joel Matip og Dejan Lovren er ude med skader i øjeblikket, har Jürgen Klopp nu sat sin tillid til den unge englænder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED