Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2021 20:20
Ekspert: Her er tre spillere, som kunne forbedre Uniteds midtbane

Paul Ince mener, at tre spillere ville kunne forbedre Manchester Uniteds pt. svageste position.


Manchester Uniteds midtbane er konstant et skudsmål, når De Røde Djævle ikke leverer resultater, og særligt Fred bliver udpeget som syndebuk på grund af sine dårlige præstationer.
 
Og ifølge Paul Ince er området et af de første, der skal forstærkes, skal klubbens resultater skal rykke sig i en positiv retning.
 
- Vi har stadig ikke den naturlige midtbanespiller, som kan være over det hele. En spiller som eksempelvis (Yves) Bissouma fra Brighton og (Wilfried) Ndidi fra Leicester. Det er topspillere, der ved, hvordan man skal spille på den plads, lyder det fra Ince ifølge Metro.
 
- Jeg så et af Evertons hjørnespark imod Manchester United, og jeg tænkte: 'Jesus kristus, han styrede bare midtbanen, Doucouré'. 
 
- Jeg sad og tænkte, at han faktisk styrede showet. Han var her, der og alle vegne. Det er sådan en spiller, United mangler. Ikke bare spillere, der afleverer bolden tilbage konstant. 
 
- Balancen skal være rigtig på midtbanen, og det har den for Manchester Uniteds vedkommende ikke været de seneste to-tre-fire år. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE