AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 13:25
Ekspert: Guardiola forbereder City-fans til fiasko

Talksport-eksperten Adrian Durham mener, at Pep Guardiolas kommentarer efter United-kampen var opgivende og uhørte.


Manchester City tabte i weekenden Manchester-derbyet mod bysbørnene United, og det fik Pep Guardiola til at sige, at City på ingen måde kan vinde mesterskabet.

Selvom de pointmæssigt er et godt stykke bagud, mener Adrian Durham fra Talksport, at kommentaren ikke var i orden, og at det sender et forkert til både spillere og fans.

Guardiola sagde derudover, at City ikke var blandt de bedste hold i verden og ikke kunne konkurrere med hold som United og Barcelona.

- Det lignede ikke engang, at han prøvede at finde et svar på, hvad der foregik foran ham. Det synes jeg burde bekymre ledelsen og Citys fans, sagde Durham i Talksport-studiet.

- Se på hans kommentarer efterfølgende. Han flager det hvide flag og siger: Vi kommer ikke til at vinde titlen.

Durham mener, at Guardiola enten forsøger at lave ’mindgames’ med sine spillere, eller også forbereder han dem og fansene til fiasko.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED