AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 18:22
Ekspert garanterer Salah-farvel til Liverpool inden for et år

Gary Neville føler sig overbevist om, at Mohamed Salah er fortid i Liverpool inden for et år.


For godt og vel to år siden lavede Liverpool et helt fantastisk indkøb, da Mohamed Salah blev købt for £37,8 millioner (305 millioner kroner).

Egypteren har sidenhen været meget afgørende for den succes Liverpool har oplevet gennem de seneste to år med Champions League-triumfen den 1. juni i år som højdepunktet.

Men alting har en ende, og ifølge Gary Neville kan den lure lige om hjørnet for Mohamed Salah i Liverpool. Sky Sports-eksperten føler sig nemlig helt sikker på, at kantspilleren er fortid hos the Reds, inden der er gået et år.

- Salah kommer til at smutte i løbet af de næste 12 måneder. Jeg kan allerede se det. Salah vil smutte, det vil han. Det vil jeg helt sikkert garantere dig. Jeg kan se det, du kan føle det, du kan lugte det, siger den tidligere Premier League-spiller til det britiske medie.

Der har været en række rygter om et skifte til særligt Real Madrid, men der har med al sandsynlighed ikke på noget tidspunkt været et ønske fra spillerens side om et klubskifte.

Han har kontrakt med Liverpool frem til 2023, og det er også nærmest umuligt at se Liverpool sælge sin største offensive stjerne på nuværende tidspunkt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED