Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 14:39
Ekspert: Derfor slutter Chelsea ikke i top fire

Chelsea mangler offensive gennembrudskraft og er ikke favoritter til at slutte i top fire i denne sæson. Det mener den tidligere topspiller Paul Merson


Chelsea har virkelig fundet formen siden Thomas Tuchel blev ansat i stedet for fyrede Frank Lampard, hvor det er blevet til fire sejre og to uafgjorte i seks ligaopgør. 

Men lige så gode The Blues har været til at lukke af i defensiven, lige så lidt sprudlende har det været i den anden ende, og London-klubben har for det meste hevet smalle sejre hjem. Og det bliver et problem i topstriden, vurderer den tidligere Premier League-profil Paul Merson.

- Thomas Tuchel bliver nødt til at få Mason Mount og Timo Werner til at spille mere sammen hos Chelsea, Der foregår for meget langt ude på kanterne med overlap og indlæg til ingen lige nu, og ingenting kommer gennem midten. De har masser af boldbesiddelse, men modstandernes målmand behøver ikke være kampens spiller for at holde dem fra at score masser af mål, udtaler han ifølge Football365. 

- Jeg tror stadig, at Liverpool vil slutte i top fire foran dem, for jeg kan ikke se Chelsea smadre hold, når de spiller sådan her. Hvor ofte spiller Mount til Werner eller omvendt? Det er minimalt. De burde være mere forbundne.

- Det ser pænt ud, men det er lidt negativt det hele. Jeg tror, at Tuchel finder balancen, han skal bare bruge noget tid. Jeg har hele tiden sagt, at Chelsea passer perfekt til tre mand i forsvaret, men det tager lidt tid at få det på plads, tilføjer Merson.

Chelsea møder søndag Manchester United i et topbrag med direkte konsekvenser for kampen om top fire-placeringerne. Der er kickoff kl. 17.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED